Kuortane OTCPainiväki kokoontuu syyskuun ensimmäisessä viikonvaihteessa Kuortaneelle. Urheiluopiston huippuolosuhteissa harjoitellaan, kouluttaudutaan ja leireillään perjantaista sunnuntaihin 2. - 4.9.

Ohjelmassa:

• Nuorten ja poikien (kr) maajoukkueleiri
  • Haastajien (kr) leiri
  • Seuravalmentajapäivät
    • Pe (klo 18) - la (klo 12): Oheisharjoitteet nuorten painijoiden vammojen ennaltaehkäisyyn - vetäjänä Kati Kiuru
    • La (klo 12) - su (klo 12): Perinteiset Seuravalmentajapäivät (sis. painiharjoituksia, luentoja ja nuorten mj-leirin seuraamista) - vetäjinä Juha Lappalainen ja Ahto Raska (tarkempi kutsu myöhemmin)
    • Ilmoittautuminen seuravalmentajapäiville 19.8. mennessä osoitteeseen info@painiliitto.net, hinta: 30e/hlö.
    • Majoitus- ja ruokailuvaraukset ja -tiedustelut suoraan Kuortaneen Urheiluopistolta 19.8. mennessä numerosta 06-5166237 tai riina.pakkala@kuortane.com
  • Tuomareiden koulutustilaisuus kaikille kv. ja kansallinen luokka I tuomareille lauantaina klo 12-16