otsikko.jpg

Lisenssijärjestelmä 2017 (päivitetty 14.12. - edellisessä versiossa oli v. 2015 hinnat. Lisenssien hinnat nousivat keskimäärin 5 e v. 2016 alusta.)

Vuoden 2017 lisenssien hinnat pysyvät samoina kuin vuonna 2016.

Lisenssilaskut lähetetään 12.12.2016 alkavalla viikolla. Jos seurat haluavat kaikki lisenssit yhdyshenkilölle, tulee siitä ilmoittaa 9.12. mennessä osoitteeseen merja.lintala(at)painiliitto.net.

Huomioitavaa on, että ensi vuonna ei enää lähetetä lisenssikortteja. Painiliiton nettisivuille (-> Painijoille -> Lisenssit -> Suomen Painiliiton lisenssipainijat 2017) päivittyy painijalistaus, josta voi tulostaa lisenssit joko seura- tai painijakohtaisesti.

Huomioikaa myös, että jos saa laskun eikä enää harrasta painia, niin siitä ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Lisenssilaskuista ei lähetetä koskaan huomautuslaskuja. Maksu jää avoimeksi ja nimi poistuu painijarekisteristä seuraavan vuoden laskutuksessa.