Juniorien ja kadettien PM-kilpailut painitaan 27. - 28.5.2017 Koldingissa, Tanskassa.NWA logo

Kreikkalais-roomalaisessa painissa painivat sekä kadetit että juniorit. Vapaapainissa ja tytöissä painitaan kadeteissa.

Kilpailukutsu

Joukkuekutsut kisoihin julkaistaan lähiaikoina. Lisätietoa suoraan valmentajilta (Jarkko Ala-Huikku, Ville Pasanen, Ahto Raska ja Tiina Vainionpää).

PM-kisoissa on suositeltavaa, mutta ei välttämätöntä painia uusilla "leijona"-trikoilla (sininen ja valkoinen). Mikäli haluat "leijona"-trikoot PM-kisoihin, on ne tilattava maanantaihin 24.4. mennessä: hannu.parkka@nanski.fi / puh. 0500-368694.

Suositeltavaa on myös, että maajoukkueeseen valitut painijat käyttävät kisoissa maajoukkueen vaatteita (college-puku ja t-paita/shortsit). Puvun hinta on 60€ ja t-paita/shortsit -setin hinta 30€. Nämä asut on tilattava 7.5. mennessä: hannu.parkka@nanski.fi / puh. 0500-368694.

Seniorien PM-kilpailut käydään 10.6.2017 Panevezysissa, Liettuassa.

Kisoissa painitaan sekä krekossa, vapaassa että naisissa.

Seniorien PM-kisojen kutsu