Valimotie 10

Painin superviikonloppu järjestetään 30.11. - 2.12. Kuortaneen Urheiluopistolla.

Perjantaina alkaa koko viikonlopun kestävä kreikkalais-roomalaisen painin nuorten ja poikien maajoukkueleiri. Leirin vastuuvalmentajina ovat Jarkko Ala-Huikku, Ville Pasanen ja Kati Kiuru. Perjantaina Kuortaneella kokoontuu myös Painiliiton hallitus.

Painiliiton sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 1.12.2018 klo 10 Kuortaneen Urheiluopistolla. Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 9:30. Toimintasääntöjen mukaisesti virallinen kokouskutsu julkaistaan Painiliiton nettisivuilla viimeistään kolme viikkoa ennen syyskokousta.

Heti syyskokouksen perään jatketaan Seurapäivien merkeissä. Tule mukaan haastattelemaan ja haastamaan liiton puheenjohtajaa, hallituksen edustajia, toimihenkilöitä ja valmennusjohtoa. Tilaisuus on tarkoitettu syyskokoukseen osallistuneille ja muille asiasta kiinnostuneille seuratoiminnassa oleville. Avoimeen ja hedelmälliseen keskusteluun päästään tarvittaessa erillisillä alustuspuheenvuoroilla. Tilaisuus alkaa heti syyskokouksen päätyttyä.

Kokousten päätyttyä toiminta jatkuu perinteisemmillä Seuravalmentajapäivillä, joiden alta löytyvä ohjelma on sovitettu maajoukkueleirien ohjelmaan.

Lauantai 1.12.

klo 11 Seurapäivät
klo 13 Lounas
klo 14:30 Tekniikkaharjoitus - Myhi
klo 16 Nuorten leirin harjoitusten seurantaa
klo 18 Päivällinen
klo 19 Eri ikäluokkien kilpailu- ja valmennussuunnitelmien 2019 esittäminen - Myhi, Ahto, Jarkko & Ville
klo 20 Sauna

Sunnuntai 2.12.

klo 8:30 Aamiainen
klo 9:30 Nuorten leirin harjoitus seurantaa
klo 11:15 Paini- / ominaisuusharjoitus - Ahto
klo 12:30 Lounas ja kotimatka

Seuravalmentajapäivien hinta (la-su):

• 90 € / hlö / yö (sis. majoitus 2hh, la lounas ja päivällinen, su aamiainen ja lounas)
  • 105 € / hlö / yö (sis. majoitus 1hh, la päivällinen, su aamiainen ja lounas)

Hinta sama myös pe-la.

Seuravalmentajapäivien hinta TÄHTISEUROJEN edustajille:

• 75 € / hlö / yö (sis. majoitus 2hh, la lounas ja päivällinen, su aamiainen ja lounas)
  • 90 € / hlö / yö (sis. majoitus 1hh, la päivällinen, su aamiainen ja lounas)

Ateriat yksittäin: 12 € (maksu opistolle).

Sitovat majoitusvaraukset 1.11. mennessä osoitteeseen: info@painiliitto.net

Ilmoittautumiset seurapäiville sekä tiedustelut: antti.pekkala@painiliitto.net / 050-3450446.

Lauantaina 1.12. Kuortaneella järjestetään myös ottelujärjestäjäkoulutus, jonka vetää Jari Erkkola. Tarkempi koulutusohjelma julkaistaan myöhemmin.

Kuortane OTC logo 2018