KamppailijaEiKiusaaSano Ei kiusaamiselle! Kamppailulajien yhteinen tahto on, että kamppailu-urheilun harrastaja ei koskaan kiusaa ketään. Ei harjoituksissa, ei koulussa, ei vapaa-ajalla. Kamppailija on kaikkien kaveri ja puuttuu kiusaamistilanteisiin, jos sellaisia havaitsee.

Seuraa ja tykkää Kamppailija Ei Kiusaa -kampanjan facebook-sivuja

Erinomainen keino tukea kampanjaa ja tuoda sitä esille esimerkiksi omalla painisalillasi on ostaa kampanjan tuotteita, kuten julisteita tai t-paitoja. Kampanjan tuotteita pääset hankkimaan täältä.

Kamppailija Ei Kiusaa -ohjaajan opas on nyt myös tilattavissa. Projektityöntekijä Tuomas Vaskisalmi haluaa myös jalkauttaa harjotteita ja leikkejä kevään aikana. Seuroilla on mahdollisuus kutsua Tuomas vierailulle. Tiedote asiasta.

Kamppailija Ei Kiusaa -ohjaajanopasta voi tiedustella myös Painiliiton toimistolta:

Antti Pekkala
Seurakehittäjä/koordinaattori